مقاله اصول فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن بر ترکیبات و ویژگی های مواد غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصول فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن بر ترکیبات و ویژگی های مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصول فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن بر ترکیبات و ویژگی های مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصول فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن بر ترکیبات و ویژگی های مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصول فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن بر ترکیبات و ویژگی های مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
امروزه استفاده از فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (High Hydrostatic Pressure) جهت فرآوری مواد غذایی مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان قرار گرفته است. یکی از مزایای این تکنولوژی استفاده از دماهای پایین است که منجر به حفظ ویژگی های حسی و تغذیه ای محصولات بدون استفاده از نگهدارنده های شیمیایی و حرارت بالا می گردد. بنابراین محصول نهایی کیفیت بهتری نسبت به محصولات تهیه شده با روش های سنتی دارد. فرآیند فشار بالا باعث تغییراتی در ترکیبات مواد غذایی می شود که مطلوب یا غیرمطلوب بودن تغییرات بستگی به شرایط فرآیند و ترکیب و ماتریکس ماده غذایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.