مقاله تاثیش اً رسات اک?یذس ینانو ذرات اکسید روی (zno) و عصاره استحصالی از گیاه دارویی به لیمو (lippia citriodora) و هم افزایی آنها بر مهار رشد باکتری های ایزوله شده از سس مایونز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیش اً رسات اک?یذس ینانو ذرات اکسید روی (zno) و عصاره استحصالی از گیاه دارویی به لیمو (lippia citriodora) و هم افزایی آنها بر مهار رشد باکتری های ایزوله شده از سس مایونز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیش اً رسات اک?یذس ینانو ذرات اکسید روی (zno) و عصاره استحصالی از گیاه دارویی به لیمو (lippia citriodora) و هم افزایی آنها بر مهار رشد باکتری های ایزوله شده از سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیش اً رسات اک?یذس ینانو ذرات اکسید روی (zno) و عصاره استحصالی از گیاه دارویی به لیمو (lippia citriodora) و هم افزایی آنها بر مهار رشد باکتری های ایزوله شده از سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیش اً رسات اک?یذس ینانو ذرات اکسید روی (zno) و عصاره استحصالی از گیاه دارویی به لیمو (lippia citriodora) و هم افزایی آنها بر مهار رشد باکتری های ایزوله شده از سس مایونز :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این تحقیق از نانو ذرات اکسید روی و عصاره گیاه دارویی به لیمو و تاثیر آنها روی باکتری های عامل فساد سس مایونز استفاده شد. به علت خاصیت بی نظیر جذبی و ضد میکروبی نانو ذرات استفاده از انها در حذف باکتری های موجود در مواد غذایی رو به گسترش است. درجه تاثیر پذیری این مواد در حذف باکتری های موجود در مواد غذایی موضوع قابل اهمیتی است که در این تحقیق به آن پرداخته شده است. در این مطالعه تجربی از نانو ذرات اکسید روی تجاری در محیط کشت مایع سوسپانسیون تهیه شد و پس از آماده آگار سازی سویه های استاندارد لاکتوباسیلوس و اشرشیا کلی و سپس تعداد ۶۰ پلیت محیط کشت MRS و ۶۰ پلیت محیط کشت مولر هینتون آگار تهی شد. و در غلظت های مناسب نانوذرات و عصاره تهیه شده به مدت ۴ دقیقه در اتاقک uv قرار گرفت و سپس رقت های مختلف با نسبت مساوی (۱۰۰ لاندا) از هر باکتری روی مخیط مورد نظر تزریق شد پس از انکوبه کردن بر اساس کاهش تعداد کلنی های رشد کرده روی محیط کشت در هر میلیلیتر گزارش شد. غلظت بازدارنده برای نانو ذرات اکسید روی برای باکتری لاکتوباسیلوس ۶۰۰ میلی گرم در لیتر بود و برای باکتری اشرشیاکلی تاثیر معنی داری مشاهده نگردید (رقت ۱۰۰۰) و طبق نتایج به دست آمده با افزایش غلظت نانو ذرات بیشتر از تاثیر عصاره بوده و هم افزایی آنها هم روی باکتری ها تاثیر بسزایی داشته است لذا نیاز توجیه اقتصادی و دیگر عوامل دخیل در کاربرد نانوذرات و گیاهان دارویی در مواد غذایی مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت امکان از این روش جهت حذف عوامل بیماری زای باکتریایی موجود در آب و مواد غذایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.