مقاله بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
رنگها نقش مهمی در لذت بردن از مواد غذایی ایفا می کند. همچنین بعنوان پایه ای برای ارزیابی کیفیت در موادغذایی محسوب می شوند. امروزه علاقه قابل توجهی در توسعه رنگ مواد غذایی از منابع طبیعی وجود داردکه درطراحی و توسعه رنگ های جدید برای استفاده در صنایع غذایی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. دلیل این علاقه وتوجه به این مبحث، مخالفت تعداد زیادی از جوامع با رنگهای مصنوعی در صنعت غذا است که سبب پیدایشمشکلات جدی در ایمنی مواد غذایی می شوند. در سالهای اخیر با توجه به اثرات سوء رنگهای مصنوعی توجه خاصبه رنگهای طبیعی مبذول شده است و فناوریهای علمی برای آماده سازی رنگهای جدید از رنگهای محلی شناختهشده است. همچنین میکروارگانیسمهایی وجود دارد که امروز می توان از رنگهای کاملا طبیعی جدید در صنعت تولیدمواد غذایی از آنها استفاده کرد. اکثر رنگدانه های گیاهی برای رنگ آمیزی قابل استفاده در مواد غذایی نیستند. بههمین منظور منابع جدید رنگدانه های گیاهی برای استخراج مورد نیاز است. لذا در مقاله مروری حاضر هدف اصلیبررسی آنتوسیانین ها بعنوان یک نامزد برای رنگهای طبیعی است.آنتوسیانین ها شامل بزرگترین رنگدانه طبیعیمحلول در آب می باشد. موفقیت این رنگدانه طبیعی به قیمت پایین و در دسترس بودن این ماده مربوط می شود.آنتوسیانین ها بطور گسترده در گیاهان حضور دارند که مسؤول رنگ آبی، بنفش، قرمز، نارنجی و ; هستند. ثبات این ترکیبات علاوه بر pH بطور قابل توجهی به شرایط محیطی از قبیل دما، اکسیژن و آنزیمها مربوط می گردد. جالب ترین کشف اخیر از آنتوسیانین ها، آنتوسیانین آسیله است که موجب ثبات رنگ در محلول های کمی اسیدی و کمی خنثی می شود. این کشف دارای اهمیت زیادی در تکنولوژی مواد غذایی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.