مقاله تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در این تحقیق ترکیبات فنولیک و توکوفرول از ۶ واریته سبوس برنج، شامل ۳ واریته دانه بلند (طارم، فجر و شیرودی) و ۳ واریته دانه کوتاه (زرک، اوندا و ژاپنیکا) با استفاده از روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد و محتوای – اوریزانول با استفاده از روش HPLC اندازه گیری شده و مورد مقایسه قرار گرفت. سپس عملکرد قدرت آنتی اکسیدانی، با دو آزمون ۲ و ۲ دی فنیل- ۱- پیکریل هیدرازین و آزمون بی رنگ شدن بتا کاروتن (بتا کاروتن- لینولئیک اسید) اندازه گیری شد. در انتها ۶۰۰ppm از عصاره این ۶ واریته را به روغن آفتابگردان اضافه کرده و پایداری اکسایشی، توسط دستگاه رنسیمت تعیین شد. محتوای فنولیک کل، توکوفرول و گاما اوریزانول عصاره سبوس برنج به ترتیب در حدود ۱۱۱/۴۳-۱۷۲/۲۴ ، ۶۴۶/۱۹-۸۶۷/۶۵ و ۶۶/۳۴-۱۱۷/۴۳ mg/kg در عصاره سبوس بودند و مهار پراکسیداسیون لینولئیک اسید و مهار رادیکال DPPH به ترتیب در حدود ۷۴-۸۵% و ۷۱/۳۲ -۹۱/۸۷% بود. نتایج نشان داد که، واریته طارم از نظر آماری مطا بق آزمون دانکن در سطح ۵% بیشترین میزان ترکیبات فنولیک، توکوفرول – اوریزانول و بهترین عملکرد را بر اساس آزمون ۲و ۲ دی فنیل- ۱- پیکریل هیدرازین و بی رنگ شدن بتا کاروتن (بتا کاروتن- لینولئیک اسید) دارا بود. این آزمایشات نشان داد که سبوس برنج منبع آنتی اکسیدانی بالقوه می باشد که با استحصال آنتی اکسیدان ها از آن، کاربرد غذائی بسیاری پیدا می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.