مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و مرفولوژیکی گیاه زرشک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و مرفولوژیکی گیاه زرشک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و مرفولوژیکی گیاه زرشک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و مرفولوژیکی گیاه زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و مرفولوژیکی گیاه زرشک :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
زرشک گیاهی بومی ایران است و نوع بی دانه آن برای نواحی جنوب خراسان به خصوص قاین و بیرجند شهرتی ایجادکرده است در بعضی منابع در مورد پیشینه تاریخی زرشک و مبدا آن این طور آمده است که اولین بار شخصی به نام جعفر، کشت و تولید زرشک بی دانه را در روستای افین از بخش زیرکوه شهرستان قاین بنیان گذاشته است گفته می شود وی در زمان ترکمن تازی به اسارت ترکمنهادرآمد ، ولی ضمن فرار از اسارت، در مسیر بازگشت درختچه های زرشک بی دانه را مشاهد نمود و پاجوش آن را به روستای خود منتقل کرده و کشت نموده است بدین ترتیب به نظر می رسد، نخستین محل پرورش زرشک بی دانه روستای افین باشد که دارای قدمت تاریخی است احتمالا وی این نوع زرشک را در منطقه شیروان در شمال خراسان مشاهد نموده است اشعه های مغزی پهندارای سلولهای مشابه یا به طور نسبی مشابه می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.