مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی نعناع فلفلی بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی انجام شد. بدین منظور، از ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی (راس، ۳۰۸) در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل ۵×۲ در ۵ گروه آزمایشی با ۴ تکرار (هر تکرار شامل ۱۲ قطعه جوجه) به مدت ۴۲ روز بر روی بستر پرورش داده شد. نتایج این آزمایش نشان داد که نعناعفلفلی تأثیر معنیدار (۰۰۵>p) و متفاوتی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی دارد. بر اساس نتایج این آزمایش میتوان گفت که نعناع فلفلی علاوه بر تعدیل تنش اکسیداتیو ناشی از استرس گرمایی، میتواند سبب بهبود فراسنجه های خون در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.