مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این مطالعه تأثیر خاصیت آنتی اکسیدانی پوشش آلژینات و کربوکسیل متیل سلولز غنی شده با اسانس میخک بر ماندگاری فیتوفاگ در طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتیگراد طی یک دوره ۱۶ روزه مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای کنترل (بدون پوشش)، تیمار پوشش آلژینات و کربوکسیل متیل سلولز، تیمار پوشش الژینات و کربوکسیل متیل سلولز غنی شده با اسانس میخک (با غلظت ۱ و ۱/۵ درصد) به صورت دوره ای مورد آزمایش های شیمیایی شامل پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، مجموع بازه های نیتروژنی فرار و pH قرار گرفتند. بر اساس نتایج آماری، مقادیر شاخص های اکسیداسیون تیمارهای حاوی پوشش در مقایسه با تیمار شاهد، تغییرات کمتری طی مدت نگهداری داشتند. تیمار پوششی حاوی اسانس میخک با غلظت ۱/۵ درصد به طور معنی داری در تمامی آزمایش ها کمتر از مابقی تیمارها بود (p<0/05). با توجه به نتایج استفاده از پوشش متیل سلولز و آلژینات به همراه اسانس میخک با غلظت ۱/۵ درصد می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در فرآورده های گوشتی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.