مقاله بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
برنج از مهمترین غلات در امنیت غذایی جوامع به شمار می آید. وابستگی به این محصول استراتژیک در کشورهایآسیایی از اهمیت بیشتری برخوردار میباشد. تولید ارقام جدید با عملکرد و کیفیت پخت بالاتر از موثرترین راهکارها درافزایش امنیت غذایی و کاهش نیاز به واردات محسوب میشود. به منظور ارزیابی عملکرد و صفات مربوط به کیفیت پخت،پژوهشی بر روی ۱۰ لاین امیدبخش برنج به همراه دو شاهد رایج زراعی منطقه، ندا و فجر در قالب طرح بلوک کامل تصادفیدر سه تکرار در سال ۱۳۹۲ در منطقه آمل انجام گردید. عملکرد دانه بعد از رسیدگی کامل به روش ارزیابی استاندارد موسسهبین المللی برنج اندازه گیری شد. پس از برداشت محصول، صفات کیفیت پخت از جمله غلظت ژل به روش کاگامپانگ و همکاران (۱۹۷۳)، درصد آمیلوز به روش جولیانو (۱۹۷۱)، درجه حرارت ژلاتینه شدن به روش لیتل و همکاران (۱۹۵۸) اندازه گیری گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد در سطح آماری ۱ درصد بین ژنوتیپهای مورد مطالعه برای صفات عملکرد، درصد آمیلوز، غلظت ژل و دمای ژلاتینی شدن تفاوت معنی داری وجود دارد. صفت درصد آمیلوز با دو صفت غلظت ژل و درجه حرارت ژلاتینه شدن به ترتیب همبستگی منفی و مثبت معنی داری را در سطح آماری ۸ درصد از خود نشان داد در مورد دیگر صفات همبستگی معنیداری دیده نشد. بر اساس تجزیه و تحلیل آماری و آزمون LSD، لاین های ۲-۱-۲-۴۴-۲۸۶۳۰، ۱-۲-۵-۱۰۳-۲۸۶۱۵ و ۱-۳-۷۱-۲۸۶۳۰ به عنوان ژنوتیپ هایی برتر از رقم زراعی فجر و هم مرتبه یا در برخی پارامترها برتر از رقم ندا شناسایی گردیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.