مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا (Brassica napus .L) به روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا (Brassica napus .L) به روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا (Brassica napus .L) به روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا (Brassica napus .L) به روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا (Brassica napus .L) به روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کلزا (Brassica napus .L) به عنوان یکی از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است. دانه کلزا یکی از دانه های روغنی غنی از روغن بوده که می تواند جهت کاهش وابستگی ها و خروج ارز از کشور موثر باشد. این مجموعه، تحقیقی پیرامون شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا نمونه ساری گل می باشد. کلزا از مجموعه گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی سیستان تهیه و روغن گیری با استفاده از روش ساکسوله و حلال هگزان صورت گرفت.شناسایی کمی و کیفی ترکیبات موجود در روغن با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی انجام گرفت. ۱۷ ترکیب شناسایی شده که پنج ترکیب عمده آن عبارتند از: اولیئک اسید (۶۵/۲۴%)، پالمتیک اسید (۶/۵۴%) ، دودکان (۴/۹۰%)، دکان (۴/۰۹%) و لینولئیک اسید (۳/۶۷%) نتایج نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.