مقاله بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثر سورفکتنت بر دانه بالنگو، مطالعه ای در دانشگاه شاهد تهران انجام گرفت. با توجه به اهمیت شناخت هر چه بیشتر سورفکتنت و به منظور بررسی دقیق تر ویژگی کیفی این گونه روغن ها و استفاده از آنها در مصارف خوراکی و دارویی، در این تحقیق خواص بیوشیمیایی دانه بالینگو مورد بررسی قرار گرفت. دانه بالنگو در این دانشگاه جمع آوری و آلودگی های ثانویه آن حذف گردید، دانه ها توسط آسیاب کاملاً خرد شده، روغن به روش سوکسله استخراج شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در ۳ تکرار، در سال ۱۳۹۲ اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل دو توده بالنگو (کلات و شیرازی)، زمان آبیاری (ظرفیت زراعی (Fc)، ۷۰ و ۴۰ درصد)، سورفکتنت (با و بدون) می باشد. نتایج نشان داد اثرهای اصلی سورفکتنت، آبیاری و توده بالنگو معنی دار نشد (P001)، اما اثر متقابل توده در سورفکتنت، بیشترین میانگین درصد روغن (۲۵/۳۲) مربوط به توده کلات در حضور سورفکتنت می باشد که به طور مشترک با توده کلات و توده شیرازی در نبود سورفکتنت، به ترتیب (۲۴/۷۴%) و (۲۴/۹۰%) تفاوت معنی داری نداشت. کمترین میانگین درصد روغن (۲۴/۴۶%) مربوط به توده شیرازی در حضور سورفکتنت می باشد. اثر متقابل آب در سورفکتنت، بیشترین میانگین روغن (۲۷/۷۵%) مربوط به آبیاری در زمان Fc بدون سورفکتنت می باشد که با حضور سورفکتنت در این زمان تفاوت معنی داری نداشت. بر اساس نتایج این تحقیق، این دانه دارای میزان قابل توجهی روغن بوده، روغن آن منبع غنی از اسید چرب می باشد. داده ها بوسیله آزمون دانکن و نرم افزار (SPSS(16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.