مقاله شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی وسنتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی وسنتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی وسنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی وسنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی وسنتی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هدف از این پژوهش، شناسایی مولکولی لاکتوباسیل جدا شده از دو نمونه خمیر ترش محلی تربت جام وآلمان(سنتی و صنعتی) با استفاده از روش مولکولی در سطح DNA می باشد. بدین منظور خمیر ترش بر اساس خصوصیات ارگانولپتیکی (عطر و طعم) از شهرستان تربت جام جمع آوری گردید. پس از استخراج DNA از خمیر تکثیر قطعه ۲۵۳ جفت بازی از ژن ۱۶s RNA ریبوزومی توسط آغازگرهای مختص شناسائی لاکتو باسیل انجام گرفت. سپس قطعات تکثیر شده تعیین توالی شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که در موقعیت ۱۸۲ و ۲۰۲ به ترتیب تغییرات نوکلئوتیدی A/C و T/C وجود دارد دارد که در موقعیت ۱۸۲ اسیدآمینه هیستیدین به پرولین و در موقعیت ۲۰۸ اسید گلوتامین به کدون پایان تغییر یافته است همچنین توالی نهایی بدست آمده از نمونه تربت با طول ۲۵۳ جفت باز شامل ۲۴/۱ درصد آدنین، ۲۲/۱ درصد گوانین، ۲۷/۳ درصد سیتوزین و ۲۶/۵ درصد تیمین بود. نتایج فیلوژنتیکی با استفاده از روش Neighbor-Joining نشان داد، که باکتری Lactobacillus plantarum جدا شده ازخمیر ترش تربت کمترین فاصله ژنتیکی با آلمان ، چین و هلند و بیشترین فاصله ژنتیکی با Lactobacillus plantarum فرانسه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.