مقاله بررسی اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم گلوتامین سنتتاز در مرحله رشدرویشی گیاه سویا (Glycine max l. cv DPX)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم گلوتامین سنتتاز در مرحله رشدرویشی گیاه سویا (Glycine max l. cv DPX) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم گلوتامین سنتتاز در مرحله رشدرویشی گیاه سویا (Glycine max l. cv DPX)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم گلوتامین سنتتاز در مرحله رشدرویشی گیاه سویا (Glycine max l. cv DPX)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم گلوتامین سنتتاز در مرحله رشدرویشی گیاه سویا (Glycine max l. cv DPX) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گیاه سویا با نام علمی (Glycine max) گیاهی یک ساله است که جهت تولید روغن و پروتئین کشت می شود از آنجا که گیاه سویا ارزش غذایی دارویی و صنعتی خاصی دارد لازم است اثر فاکتورهای محیطی مختلف روی آن بررسی شود در پژوهش انجام شده تغییرات فیزیولوژیکی دانه های سویا رقم (Glycine max l..cv.DPX) تحت تنش شوری در مراحل اول و دوم رویشی گیاه مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل در ریشه ، فعالیت انزیم گلوتامین سنتتاز در مرحله اول رشد رویشی در شوری زیاد افزایش معنی دار یافت اما در مرحله دوم رویشی تغییری نکرد در اندام هوایی در هر دو مرحله رشد رویشی تغییر معنی دار نیافت. به نظر می رسد آنزیم GS نسبت به تنش شوری مقاوم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.