مقاله بررسی روشهای تعیین تقلبات زعفران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روشهای تعیین تقلبات زعفران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روشهای تعیین تقلبات زعفران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای تعیین تقلبات زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روشهای تعیین تقلبات زعفران :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
زعفران گیاهی است چند ساله که از دیرباز توسط ایرانیان مورد استفاده قرار می گرفته است. مهمترین قسمت مورد استفاده این گیاه کلاله های قرمز آن می باشد که به دلیل داشتن رنگ، عطر و خواص ویژه دارویی در صنایع غذایی و دارویی کاربردهای فراوانی دارد. قدرت رنگی زعفران عبارتست از جذب کروسین در طول موج ماکزیمم ( ۴۴۰ نانومتر) برای محلول یک درصد از نمونه. قدرت رنگی یکی از مهمترین فاکتورهای تشخیص کیفیت زعفران می باشد. در این مطالعه به بررسی چندین مقاله ارائه شده در مورد زعفران و تقلبات و تشخیص آن می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.