مقاله بررسی اثر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر بافت کبد و آنزیمهای کبدی سرم خون جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر بافت کبد و آنزیمهای کبدی سرم خون جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر بافت کبد و آنزیمهای کبدی سرم خون جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر بافت کبد و آنزیمهای کبدی سرم خون جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر بافت کبد و آنزیمهای کبدی سرم خون جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی عصاره الکلی گیاه نعناع فلفلی بر کبد و آنزیمهای کبدی سرم خون جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت شرایط تنش گرمایی، از ۱۶۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه (راس، ۳۰۸)در ۴ تیمار با ۴ تکرار و هر تکرار مشتمل بر ۱۰ قطعه در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل ۲×۲ شامل دو سطح عصاره الکلی نعناع فلفلی(۰ و ۲ ml/kg BW) و دو سطح تتراکلریدکربن (۰ و ۱ ml/kg BW) استفاده شد. بطور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره نعناع فلفلی سبب تعدیل اثرات استرس اکسیداتیو ناشی از القای تتراکلریدکربن در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.