مقاله گرمایش مقاومتی با Ohmic Heating


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گرمایش مقاومتی با Ohmic Heating دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گرمایش مقاومتی با Ohmic Heating  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گرمایش مقاومتی با Ohmic Heating،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گرمایش مقاومتی با Ohmic Heating :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
اهمیک هیتینگ (OH به عنوان فرآیندی تعریف می شود که جریان الکتریکی با هدف اولیه حرارت دادن غذا، از آن عبور کند. در OH هیج نیازی به انتقال حرارت از طریق سطح مشترک جامد- مایع یا داخل ذرات جامد نمی باشد، بلکه انرژی مستقیماً در غذاها پراکنده می شود. پتانسیل استفاده از OH برای فرایندهایی از قبیل آنزیم بری، تخمیر، استخراج، استریلیزاسیون و پاستوریزاسیون وجود دارد. علاوه بر حرارت دادن داده های تحقیقاتی نشان می دهد که میدان الکتریکی به کارگرفته شده برای OH موجب الکتروپوراسیون غشای سلولی می شود. کیفیت ماده غذایی در این روش حرارت دهی به دلیل حرارت دهی یکنواخت و سریع بالا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.