سطح بندی و مکان گزینی فعالیت های اقتصادی جهت ارائه راهبرد توسعه روستایی بر اساس مدل تحلیل شبکه (ANP) (مطالعه موردی: شهرستان بهاباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سطح بندی و مکان گزینی فعالیت های اقتصادی جهت ارائه راهبرد توسعه روستایی بر اساس مدل تحلیل شبکه (ANP) (مطالعه موردی: شهرستان بهاباد) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سطح بندی و مکان گزینی فعالیت های اقتصادی جهت ارائه راهبرد توسعه روستایی بر اساس مدل تحلیل شبکه (ANP) (مطالعه موردی: شهرستان بهاباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سطح بندی و مکان گزینی فعالیت های اقتصادی جهت ارائه راهبرد توسعه روستایی بر اساس مدل تحلیل شبکه (ANP) (مطالعه موردی: شهرستان بهاباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سطح بندی و مکان گزینی فعالیت های اقتصادی جهت ارائه راهبرد توسعه روستایی بر اساس مدل تحلیل شبکه (ANP) (مطالعه موردی: شهرستان بهاباد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا

تعداد صفحات :۲۵

مسائل و مشکلات نواحی روستایی کشور ایران بسیار است و هر ناحیه روستایی مسایل و مشکلات خاص خود را دارد. بر این اساس ضرورت های برنامه ریزی توسعه روستایی ایجاب می نماید، اولویت های فعالیت های اقتصادی در این مسیر و در جهت اتخاذ راهبرد مناسب برای توسعه روستایی قرار بگیرد. یکی از مسائل مهم، تعیین و تشکیل سلسله مراتبی از سکونتگاه هاست که بتواند چارچوب موثری برای برنامه ریزی مکانی باشد. با توجه به اهداف تحقیق و مولفه های مورد بررسی نوع تحقیق کاربردی و روش بررسی آن توصیفی-تحلیلی است. جامعه آماری ۳ دهستان شهرستان بهاباد است. نتایج حاصل از مدل تحلیل شبکه (ANP) نشان می دهد، شاخص های اقتصادی، بیشترین تاثیر را در توسعه دهستان های شهرستان بهاباد دارند. در مرتبه بعد عوامل جمعیتی، به ویژه میزان جوانی جمعیت و مهاجرین وارده تاثیرات زیادی داشته اند. همچنین، بررسی های انجام شده با استفاده از مدل تصمیم گیری چند معیاره تاپسیس نشان داد که دهستان جلگه در تمام شاخص ها به وی‍ژه شاخص های اقتصادی مورد مطالعه مطلوب ترین مکان برای استقرار و گسترش فعالیت های اقتصادی و دهستان بنستان به عنوان نامطلوب ترین دهستان شهرستان محسوب می شوند. نتایج ضریب رگرسیونی و ضریب تبیین محاسبه شده نشان می دهد ۷۱.۶ درصد از توسعه دهستان های شهرستان بهاباد ناشی از بالا رفتن میزان فعالیت های اقتصادی است. در نتیجه جهت رسیدن به توسعه مطلوب در دهستان های شهرستان از نظر فعایت های اقتصادی و کشاورزی راهبردهایی چون ایجاد توجه به ظرفیت های بالقوه دهستان جلگه به منظور دستیابی به اشتغال زایی در زمینه کشاورزی و صنایع وابسته به آن، توسعه صنایع معدنی در دهستان ها با توجه به ظرفیت های موجود، ارائه تسهیلات ویژه ای برای مناطقی که تمایل کشاورزان و ویژگی های طبیعی منطقه مطابقت دارد، ایجاد بسترهای لازم جهت ایجاد شهرک صنعتی در مناطق روستایی شهرستان که اثرات اقتصادی، اجتماعی و محیطی را در کل سطح منطقه دربرداشته است می تواند در توسعه دهستان های شهرستان بسیار تاثیرگذار باشند.

کلید واژه: سطح بندی سکونتگاهها، مکان گزینی، مدل تحلیل شبکه (ANP)، مدل تاپسیس، شهرستان بهاباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.