مقاله بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم :

تعداد صفحات:۲۸
چکیده:
طی سال های گذشته به دلایل مربوط به سلامتی توجه زیادی به سوی آنتی اکسیدان های طبیعی معطوف گردیده است. جوانه گندم یکی از محصولاتی است که سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند توکوفرول ها وپلی فنل ها است. در این تحقیق سه نوع گندم از واریته های تجن N8019 مروارید در شرایط استاندارد جهت جوانه زدن خیسانده شده سپس جوانه جدا و خشک گردیده و پس از آماده سازی با روش حلال هیدروالکلی اتانول و آب به نسبت ۵۰-۵۰ استخراج شد و در تیمار دیگر استخراج با حلال به کمک اولتراسونیک عصاره گیری شده و فعالیت آنتی اکسیدانی این عصاره ها نیز با استفاده از روشهای اکسیداسیون – کاروتن و اسید لینولئیک DPPH,OSI(oxidative stability index) و بر مبنای این شاخص ها مناسب ترین تیمار استخراج از لحاظ قدرت آنتی اکسیدانی معرفی می گردد. ۰/۰۵>p تنها روی شاخص آنتی رادیکالی و شاخص پایداری اکسایش اثر معنی دار دارد. در این تحقیق بالاترینشاخص قدرت آنتی اکسیدانی، بالاترین قدرت آنتی رادیکالی و بالاترین شاخص پایداری به ترتیب به مقدارهای ۷۳۱۸، ۶۷۳۳ و ۴۶۹ مربوط به واریته N8019 و به ترتیب ۷۱۱۱، ۶۱۰۳ و ۴۶۶ برای شرایط استخراج با اولتراسونیک بود که از سایر روشها بیشتر و از آنتی اکسیدان سنتزی کمتر بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.