مقاله مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
پاتوژن های ناشی از مواد غذایی نگرانی روبه رشدی برای بیماری و مرگ انسان ها ایجاد کرده است. طی چند سال اخیر تقاضای فزاینده ای جهت اطمینان از تهیه غذای ایمن به وجود آمده است. ظهور علم بیوتکنولوژی تا حد زیادی روش های آزمایش غذا را تغییر داده است. بهبود در زمینه ایمن شناسی، زیست شناسی مولکولی، تکنولوژی کامپیوتر و مکانیزه شدن اثر مثبتی بر توسعه روش های سریع تر، حساس تر و راحت تر در علم میکروبیولوژی غذا داشته اند. یکی از چالش های همیشگی علم صنایع غذایی مسئله آماده کردن نمونه جهت بررسی آلودگی است. تحقیقات انجام شده در ارتباط با روش های جداسازی میکروارگانیسم ها از ماتریس غذا در چند سال اخیر بسیار گسترش یافته است. احتمال ترکیب روش های مختلف و سریع شامل ایمن شناسی و روش های مبتنی بر DNA باید بیشتر بررسی گردد. توسعه بیشتر این روش ها در آزمایشات ایمنی و پیش نویسی های PCR منجر به تشخیص کمی میکروارگانیسم ها و تشخیص همزمان بیش از یک پاتوژن یا توکسین خواهد شد. این پژوهش روش های قدیمی (موسوم) و روش های تازه توسعه یافته تشخیص سریع پاتوژن را بصورت یک مرور کلی مورد بررسی قرار داده و نیاز به توسعه روش های سریع و جدید تر را مورد بحث قرار می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.