مقاله بررسی و مقایسه عملکردی موسیلاژ دانه های شاهی و مرو


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه عملکردی موسیلاژ دانه های شاهی و مرو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه عملکردی موسیلاژ دانه های شاهی و مرو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه عملکردی موسیلاژ دانه های شاهی و مرو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه عملکردی موسیلاژ دانه های شاهی و مرو :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
دانه های شاهی و مرو به عنوان یکی از منابع جدید هیدروکلوئیدی میباشند که در این تحقیق راندمان استخراج آنها ، امولسیون کنندگی ، ژل دهندگی ، کف زایی ، حداقل میزان ژل دهندگی و ویسکوزیته ظاهری آنها مورد بررسی قرار گرفت ؛ راندمان استخراج دانه شاهی حدودا ۹/۶ درصد بوده که در مقایسه با دانه مرو که دارای راندمان استخراج حدود ۱۲/۳۱ درصد است دارای راندمان استخراج کمتری است ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون صمغ دانه مرو در غلظت ۱ درصد بیشتر از دانه شاهی است.این دو صمغ از نظر شاخص پایداری کف تقریبا در یک سطح قرار دارند. دو صمغ از نظرحداقل میزان ژل دهندگی مورد آزمون قرار گرفت که به ترتیب برای صمغ دانه شاهی و مرو ۳/۵ و ۱/۷ درصد بود. رفتار رئولوژیکی دو صمغ مورد آزمون روان شونده با برش بوده است و محلول حاصله از دانه مرو دارای ویسکوزیته ظاهری بیشتری نسبت به دانه شاهی است ؛ ژل تشکیل شده توسط صمغ شاهی سخت تر از صمغ دانه مرو است. این دو صمغ نیز از نظر اقتصادی نیز باهم مقایسه شده اند که شاهی مقرون به صرفه تر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.