مقاله بررسی ویژگی های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه های غلاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه های غلاتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه های غلاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه های غلاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه های غلاتی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این مطالعه تاثیر فرایند مالت سازی را بر برخی از ویژگی های کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از ۵ نمونه از دانه های غلاتی (دو واریته جو با پوشینه به نام های ریحان و کویر، دورقم گندم الوند و روشن و جو بدون پوشینه لاین ۱۷) استان خراسان رضوی از قبیل راندمان عصاره آب گرم و سرد ، بریکس و رنگ عصاره در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد که بیشینه و کمینه راندمان عصاره آب سرد به ترتیب به عصاره حاصل از جو کویر و گندم روشن تعلق داشت. مالت گندم الوند بیشترین (۷۷ درصد) و مالت حاصل از جو بدون پوشینه کمترین (۹/۸۱ درصد) راندمان عصاره آب را به خود اختصاص دادند. بیشترین مقدار بریکس (۸/۹ درصد) مربوط به عصاره حاصل از گندم الوند و کمترین آن (۱/۴) مربوط به مالت حاصل از جو بدون پوشینه بود. عصاره حاصل از مالت گندم الوند دارای بیشینه میزان رنگ بود که در حدود ۴۰/۶۱ درصد بیشتر از کمینه رنگ که متعلق به عصاره حاصل از مالت بدون پوشینه بود، داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.