مقاله بررسی کاربرد فراصوت بر کیفیت و زمان ماندگاری توتفرنگی و آبمیوه آن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد فراصوت بر کیفیت و زمان ماندگاری توتفرنگی و آبمیوه آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد فراصوت بر کیفیت و زمان ماندگاری توتفرنگی و آبمیوه آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد فراصوت بر کیفیت و زمان ماندگاری توتفرنگی و آبمیوه آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد فراصوت بر کیفیت و زمان ماندگاری توتفرنگی و آبمیوه آن :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
فراصوت فناوری نوین غیر تخریبی است که کاربرد گسترده ای در فرآوری موادغذایی مایع دارد. در این روش بدون استفاده ازحرارت و با کمک امواج صوتی که منجر به ایجاد گردابهایی در محصول می شود میتوان محصولاتی با کیفیت بالا تولید کرد.پژوهش پیشرو تأثیر و میزان قدرت امواج فراصوت بر زمان نگهداری میوه ی توت فرنگی و آبمیوه حاصل از آن را مورد بررسی قرارداده است. تیمارهای فراصوت مورد بررسی در این تحقیق ۹۰ وات، ۶۰ وات و ۳۰ وات بودند و مواردی نظیر pH، محتوی کل مواد جامد محلول (TSS)، رنگ، میزان ویتامین C، ترکیب گازها در بسته بندی، خواص صمغی، چسبندگی، ارتجاعی، جویدنی و سفتی محصول و نیز میزان نابودی میکروارگانیسمها و غیرفعالسازی آنزیمهای موجود در محصول مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشانداد که استفاده از تیمار فراصوت ۳۰ وات و ۶۰ وات اثر تخریبی کمتری نسبت به تیمار فراصوت ۹۰ وات بر روی خصوصیات کیفیمیوه توت فرنگی و آب آن دارد و جهت نگهداری توت فرنگی و آب آن با کیفیت بالا مناسبتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.