مقاله بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
خشک کردن یکی از روشهای پرکاربرد در نگهداری مواد غذایی است. خشک کردن اسمزی یک فرایند برای حذفجزئی آب از مواد غذایی مانند میوه ها و سبزیجات است. آبگیری اسمزی به عنوان یک پیش تیمار برای بسیاری ازفرایندهای غذایی نیز کاربرد دارد. اساس این فرآیند، غوطه وری مواد در یک محلول هیپرتونیک مناسب است. ازآنجا که محلول هیپرتونیک دارای فشار اسمزی بالاتری نسبت به ماده غذایی است به عنوان نیروی محرک های برایخروج آب از بافت ماده غذایی به محلول اسمزی عمل می کند . آبگیری اسمزی مزایای بالقوه ایی در صنایع فراوریمیوه ها و سبزیجات دارد از جمله بهبود کیفیت، صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش در هزینه های بسته بندی وتوزیع، ثبات محصول و حفظ مواد مغذی در طول ذخیره سازی. به طور کلی آبگیری اسمزی سرعت کندی دارد.ازاین رو نیاز به روشهای کمکی برای افزایش نرخ انتقال جرم بدون اثر نامطلوب بر کیفیت دارد. از آنجا که اینفرایند مستلزم انتقال جرم آب است، برای پیش بینی اثر فرآیندهای مختلف بر آن، نیاز به توسعه مدل هایی بر پایهقانون دوم فیک و روشهای جعبه سیاه است. هدف این مقاله آشنایی با آبگیری اسمزی، تاثیر آبگیری اسمزی برخواص کیفی مواد غذایی، عوامل مؤثر بر سرعت انتقال جرم و مدلسازی انتقال جرم در حین این فرآیند است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.