مقاله بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
فلفل قرمز یکی از سبزیجات مهم خانواده سولاناسه است که میوه آن دارای مقادیر زیادی متابولیتهای ثانویه (فنل، آنتی اکسیدانها و فلاونوئید) می باشد. امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرآیند مواد غذاییرو به افزایش می باشد. تکنیک فراصوت یک روش غیر حرارتی مؤثر در استخراج مواد می باشد. کاویتاسیون فراصوت، نیروی برشی ایجاد می کند، که دیواره های سلول را بصورت مکانیکی شکسته و انتقال مواد را بهبود می بخشد. هدف از این مطالعهبررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ بود. در این پژوهش اثر سه فاکتور زمان (۱۰، ۲۵ و ۴۰ دقیقه)، دما (۳۰، ۴۰ و ۵۰ درجه سانتیگراد) و شدت صوت (۳۰، ۶۰ و۹۰ درصد) بر استخراج آنتی اکسیدان های فلفل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، که تیمار (دمای ۴۹ درجه سانتیگراد، زمان ۳۹ دقیقه وشدت صوت ۸۹/۸ درصد) دارای بیشترین میزان ترکیبات فنولیک (۴۹/۶ میلیگرم در صد گرم فلفل) بود. همچنین بیشترین میزان آنتی اکسیدان فلفل (۸۴/۹ درصد) تحت شرایط (دمای ۳۰ درجه سانتیگراد، زمان ۱۰ دقیقه و شدت صوت ۹۰ درصد) بدست آمد،که در مقایسه با نمونه شاهد (بدون حمام فراصوت) افزایش چشمگیری داشت. بنابراین امواج فراصوت می تواند تاثیرمعنی داری بر استخراج متابولیتهای ثانویه فلفل داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.