مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بیماری های قلبی در سالهای اخیر از عوامل عمده مرگ و میر در جوامع مختلف می باشد. ارتباط لیپیدها یا عوامل ایجاد کننده بیماری های قلبی در دهه های گذشته مشخص شده است. چربی و روغن های اشباع از جمله عوامل مهم در افزایش کلسترول مضر و متعاقباً بیماری های قلبی می باشند. یکی از منابع عمده چربی های اشباع در رژیم غذایی انسان محصولات لبنی می باشند. از سوی دیگر روغن پالم که بیشترین روغن تولیدی در دنیا می باشد دارای میزان زیادی اسیدهای چرب در ساختار خود می باشد. در این تحقیق ویژگی های تغذیه ای چربی شیر و به ویزه روغن پالم که از منابع عمده لیپیدهای اشباع می باشند و ارتباط آنها با بیماری های قلبی به اختصار بررسی و مقایسه شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.