مقاله پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در سالهای اخیر شواهد علمی زیادی مبنی بر وجود اثرات مثبت پپتیدهای بیواکتیو موجود درمواد غذایی برسلامت انسان به دست آمده است. مواد بیواکتیو شامل دسته ای از موادغذایی می باشند، که میتوانند بر فرایندهایبیولوژیکی یا سوبستراهای آنها تاثیر بگذارند. بنا براین روی عملکرد بدن و وضعیت آن و در نهایت روی سلامتیانسان مؤثرند. قطعا پتانسیل استفاده از پروتئین ها و پپتیدهای بیواکتیو به عنوان غذاهای فراسودمند و یا محصولاتدارویی وجود دارد. برای مثال خواص ایمن درمانی برخی اجزای تشکیل دهنده شیر، که ممکن است برای درمانالتهاب روده درافراد مورد استفاده قرار گیرد سبب شده که توجه ویژهای به این دسته از مواد غذایی معطوف گردد.پپتیدهای بیواکتیو ممکن است به صورت توالیای از اسیدهای آمینه در یک پروتئین بزرگتر وجود داشته باشند. اینپپتیدها معمولا شامل ۲۰-۳ عدد اسید آمینه هستند که پس از تجزیه پروتئین اصلی حاصل میشوند. علاوه بر پروتئین ها تعداد زیادی از پپتیدهای موجود در مولکولهای پروتئینی زمانی که از موقعیت خود آزاد شوند میتواننداثرات مثبت بیولوژیکی روی عملکرد بدن داشته باشند. آزاد شدن پپتیدها ازملکولهای پروتئینی میتواند در حینانتقال در دستگاه گوارش و یا به وسیله تخمیر در حین فرایند ماده غذایی ویا در زمان رسیدن محصول صورت گیرد.برخی ازاین پروتئینها شامل IGFs، لاکتوفرین و ایمونو گلوبولینها میشوند. منابع پروتئینها و پپتیدهای بیواکتیو شامل شیر گاو، پنیر، لبنیات ونیز منابع دریایی است. در میان منابع حیوانی و گیاهی که پپتیدها از آنها مشتق می-شوند به نظر می رسد محصولات لبنی بزرگترین منبع پپتیدها و پروتئینهای بیواکتیو مشتق شده ازغذا هستند. بااینحال پپتیدها و پروتئین های بیو اکتیو از سایر منابع نیز میتوانند به دست آیند. برای مثال در خون گاو، ژلاتین،گوشت، تخم مرغ، ماهی های مختلف نظیر تن، ساردین، شاه ماهی و ماهی آزاد، همینطور در گندم، ذرت، سویا، برنج، قارچ، کدو تنبل و سورگوم میتوان پپتیدهای بیواکتیو را یافت. فعالیت های زیستی زیادی برای پپتیدهای بیواکتیو مشتق شده از پروتئین های رژیم غذایی به وسیله پروتئولیز آنزیمی شرح داده شده است. این فعالیت ها شامل اثرات آرام بخش، ضد انعقاد خون، ضد فشار خون، ضد چربی، آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد سرطان و تحریک کننده رشد میباشد. هر پپتید میتواند دارای یک اثر یا همزمان چندین اثر بیولوژیکی مختلف رویسلامتی انسان باشد. فعالیت ها بسته به ترکیب و توالی اصلی اسید های آمینه باقی مانده می توانند متغییر باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.