مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی ، دما و زمان بر میزان جذب روغن برش بادمجان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی ، دما و زمان بر میزان جذب روغن برش بادمجان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی ، دما و زمان بر میزان جذب روغن برش بادمجان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی ، دما و زمان بر میزان جذب روغن برش بادمجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی ، دما و زمان بر میزان جذب روغن برش بادمجان :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با توجه به اینکه ویژگی های سطحی مواد غذایی جذب روغن را طی سرخ کردن عمیق تحت تاثیر قرار می دهد اصلاح سطح توسط عوامل هیدروکلوئیدی می تواند موجب کاهش جذب روغن طی سرخ کردن عمیق گردد. در این تحقیق تاثیر پیش تیمارهای مختلف(تیمار شیمیایی و پوشش دهی با ترکیبات هیدروکلوئیدی)، زمان (۲ و ۴ دقیقه) و دمای سرخ کردن (۱۶۰ و۱۸۰ درجه سانتیگراد) بر روی کاهش جذب روغن و افزایش راندمان سرخ کردن بادمجان سرخ سده بررسی شد. همچنین در این شرایط به دلیل رطوبت بیشتر سفتی بافت نمونه ها نیز نسبت به نمونه شاهد کمتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.