مقاله تأثیر موج دهی تا امواج فراصوت در حمام آب مقطر تر خشک شذن پسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر موج دهی تا امواج فراصوت در حمام آب مقطر تر خشک شذن پسته دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر موج دهی تا امواج فراصوت در حمام آب مقطر تر خشک شذن پسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر موج دهی تا امواج فراصوت در حمام آب مقطر تر خشک شذن پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر موج دهی تا امواج فراصوت در حمام آب مقطر تر خشک شذن پسته :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
کاهش هزینه های خشک نمودن محصولات باغبانی موضوعی مهم و حائز اهمیت در مبحث پس از برداشت می باشد. اهمیت این موضوع در مورد پسته به عنوان یکی از محصولات باغی با حجم تولید بالا در ایران دوچندان است چون با افزایش انگیزه برای فرآوری آن می توان از حجم ضایعات این محصول کاست. م وج دهی محصول به عنوان یک پیش مرحله قبل از خشک نمودن می تواند ضمن افزایش راندمان خشک کردن باعث کاهش هزینه گردد. در این تحقیق تأثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن پسته بررسی گردید. نتایج نشان داد که امواج فراصوت تأثیر مثبتی بر روی سرعت خرج رطوبت از محصول در طول فرایند خشک شدن داشته است. درصد کاهش وزن یا زمان موج دهی رابطه مستقیم داشته و با افزایش زمان موج دهی درصد کاهش وزن بیشتر می شود و افزایش دما پس از ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۶۰ دقیقه به ترتیب ۱، ۲/۶، ۳/۷، ۴/۹، ۶/۱ و ۷/۲ درجه سانتیگراد محاسبه گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.