مقاله بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی خرفه روی باکتری های پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus و Lactobacillus casei)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی خرفه روی باکتری های پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus و Lactobacillus casei) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی خرفه روی باکتری های پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus و Lactobacillus casei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی خرفه روی باکتری های پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus و Lactobacillus casei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی خرفه روی باکتری های پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus و Lactobacillus casei) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
استفاده از ترکیبات طبیعی از جمله گیاهان داروئی در نگهداری مواد غذایی از رشد چشمگیری برخوردار است این ترکیبات علاوه بر خواص ضد میکروبی، دارای خواص طعم دهندگی وآنتی اکسیدانی نیز می باشند. تحقیقات اخیرحاکی از آن است که میکروارگانیسم های زنده خاصی در تنظیم کار سیستم ایمنی و خاصیت ضد سرطانی نقش دارند که از آن دسته می توان به باکتری های پروبیوتیک اشاره کرد. از سوی دیگر فرآورده های پروبیوتیک با بهبود فلور مطلوب میکروبی روده و مسیر دستگاه گوارش، و تقویت سیتم ایمنی تأثیر شگرفی برسلامت مصرف کنندگان دارد. این پژوهش به منظور ارزیابی اثر عصاره آبی و الکلی گیاه خرفه بر فعالیت باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس سویه LA-5 و لاکتوباسیلوس کازئی سویه T4 صورت گرفت. هدف این بررسی ارزیابی اثر عصاره خرفه روی رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بود که به این منظور عصاره آبی و الکلی گیاه خرفه تهیه شد و باکتری های پروبیوتیک در معرض غلظت های مختلفی از عصاره های آبی و الکلی (۲۵، ۵ و ۷%) قرار گرفتند . نتایج پس از ۲۴ ساعت به روش اسپکتروفتومتری و با چگالی نوری (OD) ارزیابی شد. نتایج این مطالعه نشان داد عصاره اتانولی خرفه در بعضی غلظت ها (۲۵ و ۵%) و عصاره آبی خرفه نیز تنها در غلظت ۷% باعث افزایش رشد LA-5 گردید. این در حالیست که عصاره آبی و نیز عصاره الکلی خرفه در غلظت های مشخصی منجربه کاهش رشد باکتری T4 گشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.