مقاله خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2 دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2 :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
روغن های اسانسی جزء کوچکی از اجزاء گیاه را شامل می شوند اما به دلیل خصوصیاتی که به گیاه می بخشند، آنها را جهت کاربرد درصنایع دارویی، غذایی و عطرسازی مناسب می سازند. آروما روغن اسانسی نتیجه ترکیب آروماهای تمام ترکیبات موجود در آن می باشد. در اینمیان اجزائی که از نظر میزان ناچیز می باشند هم مهم هستند چراکه باعث خصوصیات و عطر طبیعی روغن می باشند. بنابراین جهت استخراجروغن با هر روشی، حفظ میزان طبیعی این اجزاء حین استخراج روغن اسانسی از گیاه بسیار حائظ اهمیت است. یکی از معایب تقطیر با آب ایناست که روغن های اسانسی استحصالی از این روش به دلیل حرارت بالا ممکن است تحت تغییرات شیمیایی قرار گرفته و ترکیبات شیمیایی حساس به حرارت در آنها تخریب گردند. استخراج اسانس و روغن های فرار از گیاهان با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی دمای عملیاتی پایین و فضای عملیاتی کمی نیاز دارد. دانسیته و ویسکوزیته سیالات فوق بحرانی بین حالات گاز و مایع می باشد. بعلاوه ضریب نفوذ این سیالات از مایعات بیشتر بوده و در نتیجه سرعت انحلال و در پی آن بازده استخراج را افزایش می دهند. همچنین ویژگی های آن ها با شرایط عملیاتی (دما و فشار) قابل تغییر می باشد. بنابراین هدف از این مقاله مروری بررسی خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن اسانسی استخراج شده با استفاده از دو روش تقطیر با آب و دی اکسید کرین فوق بحرانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.