مقاله بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی ، تعیین ترکیب اسیدهای چرب و استرول های چربی کوهان شتر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی ، تعیین ترکیب اسیدهای چرب و استرول های چربی کوهان شتر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی ، تعیین ترکیب اسیدهای چرب و استرول های چربی کوهان شتر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی ، تعیین ترکیب اسیدهای چرب و استرول های چربی کوهان شتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی ، تعیین ترکیب اسیدهای چرب و استرول های چربی کوهان شتر :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
کوهان شتر تنها از چربی و عضله تشکیل شده و فاقد استخوان است . چربی کوهان از شتر ۲ تا ۳ سال از نوع بلوچی تهیه و به دو روش خشک در سه دمای ۰۵، ۵۰، ۰۵ درجه سانتی گراد و مرطوب در دمای ۰۲۵ درجه سانتی گراد استخراج گردید.برخی خواص فیزیکوشیمیایی حاصل از دو روش مورد تجزیه و تحلیل و مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که نقطه ذوب و نقطه دود چربی کوهان به ترتیب ۴۳ و ۱۸۵ درجه سانتیگراد است و طبق ازمون رنسیمت در دمای ۱۵۱/۶ درجه سانتی گراد بیشترین پایداری را نمونه چربی استخراج شده به روش مرطوب در زمان ۰/۹۶ ساعت نشان داد. . ترکیبات اسید به وسیله کروماتوگرافی گازی تعیین شد. انالیز چربی کوهان شتر توسط کروماتوگرافی گازی بیش از ۲۲ نوع اسید چرب مختلف را نشان داد .که از میان انها بیشترین مقدار اسیداولئیک با ۳۳/۵۲ درصد( سیس) وزنی ، کمترین میزان اسید کاپریلیک با ۰/۰۱ درصد وزنی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.