مقاله کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
استفاده از انرژی حرارتی جهت کنترل عوامل فساد و فراوری مواد غذایی سال هاست که مورد استفاده قرار می گیرد.البته این روش ها علاوه بر مزایای زیاد آن دارای محدودیت هایی نیز می باشند. از دست رفتن ارزشهای غذایی درفرآیندهای حرارتی، بروز ترکیبات ناخواسته و مضر، تغییر در طعم ، مزه، رنگ و خصوصیات ارگانولپتیک را میتوان از معایبروش های حرارتی دانست. از این رو یافتن روش هایی که شدت تیمار حرارتی لازم برای فرآوری و نگهداری مواد غذایی راکاهش دهد ضروری به نظر میرسد. بنابراین استفاده از تکنولوژی های جایگزین و نوین جهت تولید فرآورده های ایمنمطرح شده است. یکی از این روش های غیر حرارتی استفاده از امواج فراصوت می باشد. هدف از این پژوهش معرفیتکنولوژی استفاده از امواج فراصوت و برخی کاربردهای آن در فرآوری مواد غذایی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.