مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی تاثیر رقم انار، روش های مختلف بسته بندی میوه انار در مزرعه و استفاده از بستر نرم، مسافت حمل و نقل جاده ای ، روش های بسته بندی نهایی بر اساس تعداد میوه در هر بسته بر کاهش ضایعات و صدمات وارده و ا فزایش عمر نگهداری محصول بود . ابتدا دو باغ با فواصل حدود ۳۰ و ۲۰۰ کیلومتری از جاده اصلی در هر یک از شهر ستان ها ی فردوس و فیض آ باد از ا ستان خراسان جنوبی انتخاب شدند . ارقام انار مورد بررسی در فردوس و فیض آباد به ترتیب شیشه کپ و اردستانی بود ند . ا نارها در ز مان منا سب رسیدگی ، بردا شت و پس از بسته بندی اولیه در سبدهای پلاستیکی با ظرفیت ۲۰ کیلوگرم و جعبه های چوبی با ظرفیت ۲۵ کیلوگرم هر کدام همراه با پوشال کاغذی به عنوان بستر نرم و کیسه های کنفی به آزمایشگاه پس از برداشت منتقل و پس از جداسازی انارهای آسیب دیده، در جعبه های با شانه یک ردیفه، دو ردیفه و سه ردیفه بسته بندی شدند . صفات میوه از نظر رنگ دانه انار، رنگ پوست انار، اسید قابل تیتر، pH، میزان مواد جامد محلول، رطوبت پوسوت ا نار، رطو بت دا نه انار، میزان کاهش وزن میوه و میزان پوسیدگی انار پس از سه دوره نگهداری یک ماهه، دو ماهه و سه ماهه در سردخانه با د مای ۲ در جه سانتیگراد و رطو بت نسبی ۹۵ در صد برر سی شدند . طرح آماری در هر زمان نمونه برداری، آزمایش فاکتوریل ۴ فاکتوره بر پایه کاملا تصادفی با سه تکرار بود . به طور کلی نتایج نشان داد که در میوه های بردا شت شده از باغ نزدیک به جاده ا صلی که تو سط جعبه پلاستیکی حمل و سپس در جعبه با یک ردیف شانه پلاستیکی بسته بندی گردید دارای در صد مواد جا مد محلول در آب کمتر و اسیدیته بیشتر بودند . به علاوه در این تیمار پو ست میوه رطوبت را بهتر حفظ کرده و میزان کاهش وزن میوه نیز در حداقل بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.