مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری ژنGTPسیکلوهیدرولازI از انگور عسکری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری ژنGTPسیکلوهیدرولازI از انگور عسکری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری ژنGTPسیکلوهیدرولازI از انگور عسکری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری ژنGTPسیکلوهیدرولازI از انگور عسکری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری ژنGTPسیکلوهیدرولازI از انگور عسکری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سیکلوهیدرولازGTP Iاز طریق مجموعهای از واکنشها، تبدیلGTPبه دیهیدرونئوپترین تریفسفات و فوماریک اسید را کاتالیز میکنداین واکنش اولین مرحله در بیوسنتز تتراهیدروفولاتFH4 در گیاهان و میکروارگانیسمها و تتراهیدروبیوپترینBH4 در پستانداران میباشد. یک توالیORFژن Vvgtpch Iاز بافت حبه انگور استخراج و سپس همسانهسازی گردید و ویژگی های ساختاری وفیزیکوشیمیایی پروتئین آن مورد بررسی قرار گرفت. بررسی خصوصیات بیوشیمیایی نشان داد که پروتئینVvgtpch Iبا وزن مولکولی۴۸/۶۶و نقطه آیزوالکتریک۶/۴۳ پروتئینی آبگریز و مقاوم در برابر حرارت میباشد. بررسی موقعیت سلولی نشان داد که این پروتئین فاقد پپتید انتقالدهنده کلروپلاستی و میتوکندریایی بوده و به احتمال بیش از ۸۰ درصد سیتوزولی است. همچنین ساختار دوم پروتئین Vvgtpch Iشامل ۱۷۶ مارپیچaو۳۱صفحه B می باشد که توسط ۶۲پیچB و۱۷۶مارپیچ تصادفی به یکدیگر متصل شدهاند. پیشبینی ساختار سه بعدی توالی پروتئینی ژنVvgtpch Iنشان داد که مشابه با سایرtpch Iها، مونومرVvgtpch Iبه شکل یک ساختار متشکل ازمارپیچهای و پیچ و تاب خورده و به صورت یک ساختار همودکامر سازماندهی میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.