مقاله اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر خواص بافتی شکلات کم کالری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر خواص بافتی شکلات کم کالری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر خواص بافتی شکلات کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر خواص بافتی شکلات کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر خواص بافتی شکلات کم کالری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه به علت فراگیر شدن بیماری دیابت و ابتلا به چاقی یافتن جایگزینی مناسب برای شکرمورد اهمیت قرار گرفته است. شکر مهم ترین شیرین کننده در تهیه ی بسیاری از محصولات مثل شکلات می باشد. کاهش شکر در سیستم شکلات بر روی بافت و ویژیگی حسی آن اثر می گذاردپس باید جایگزین هایی برای شکر استفاده شود که علاوه بر ایجاد طعم شیرین ویژگی های بافتی را نیز حفظ کند و هم زمان رنگ، بافت و طعم محصول را در حد مطلوب نگه دارد. بنابراین، بسیاریاز تلاشها برای کاهش شکر یا جایگزینی آن توسط عوامل پرکننده بافت پلی دکستروز، مالتودکسترین (قندهای الکلی) سوربیتول، زایلیتول، شیرین کننده آسپارتام، سوکرالوز انجام گرفتهاست. در میان این جانشین ها، قندهای الکلی به دلایل ظرفیت بالای پرکنندگی بافت ، قدرت شیرین کنندگی، میزان کالری تولید شده کم و عدم دخالت در پوسیدگی دندان بسیار استفاده شدهاست. در این پژوهش، چهار فرمولاسیون مختلف برای شکلات بر اساس نسبت های متفاوت شکر و شیرین کننده های جایگزین تهیه گردید. به گونه ای که تیمار ها به ترتیب حاوی ساکارز کامل بدون جایگزینی۲۵۵۰۷۵۱۰۰درصد جایگزینی با قندهای فوق الذکر بودند. پس از آماده سازی آزمون بافت سنجی برای محصول به طور جداگانه انجام گردید. نتایج حاصل از آزمایشات بانرم افزارSPSSصورت گرفت. نتایج نشان داد جایگزینی شکر به نسبت ۵۲ با شیرین کننده های جایگزین در شکلات از نظر پذیرش عمومی همانند نمونه شاهد می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.