مقاله تغییرات سنگ شناسی و ژئوشیمیایی سنگهای آتشفشانی حدواسط دگرسان شده، در شمال شرق روستای خانی آباد( بادرود، شمال شرق اصفهان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات سنگ شناسی و ژئوشیمیایی سنگهای آتشفشانی حدواسط دگرسان شده، در شمال شرق روستای خانی آباد( بادرود، شمال شرق اصفهان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات سنگ شناسی و ژئوشیمیایی سنگهای آتشفشانی حدواسط دگرسان شده، در شمال شرق روستای خانی آباد( بادرود، شمال شرق اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات سنگ شناسی و ژئوشیمیایی سنگهای آتشفشانی حدواسط دگرسان شده، در شمال شرق روستای خانی آباد( بادرود، شمال شرق اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات سنگ شناسی و ژئوشیمیایی سنگهای آتشفشانی حدواسط دگرسان شده، در شمال شرق روستای خانی آباد( بادرود، شمال شرق اصفهان) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
منطقه مورد مطالعه در این تحقیق شمال شرق روستای خانی آباد واقع در شمال شرق است. اینجا بخشی از زون ارومیه- دختر می باشد. مهمترین سنگ در ناحیه، سنگ های آتشفشانی ائوسن بوده و شامل گدازه و سنگ های آذر آواری همچون توف با ترکیب آندزیت، آندزیت بازالت می باشند. سنگ های گدازه ای مهمترین سنگ میزبان کانه زایی کائولین در این منطقه می باشد. این سنگ ها از دگرسانی مصون نمانده و در برخی نقاط شدت آلتراسیون بسیار بالا به علت قرارگرفتن در شرایط هیدروترمال دیده می شود. مهمترین انواع دگرسانی در منطقه شامل دو گروه عمده دگرسانی کلریت-اپیدوت- کلسیت و سیلیس-سریسیت است که در افق سنگی گدازه های آندزیتی متمرکز شده و حاصل عملکرد محلول های گرمابی می باشد. بر اثر عملکرد شیمیایی بین محلول گرمابی و سنگ های میزبان آتشفشانی، از محلول گرمابی سیلیسیم و برخی عناصر به سنگ های اطراف تراوش داده شده و درعوض کلسیم، منیزیم و آهن از سنگ های اطراف وارد رگه ها شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.