مقاله بررسی تنوع ژنتیکی صفات کمی و رنگ گوشت غده در ژنوتیپهای سیبزمینی رقم مارفونا حاصل از پرتوتابی با اشعه گاما


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی صفات کمی و رنگ گوشت غده در ژنوتیپهای سیبزمینی رقم مارفونا حاصل از پرتوتابی با اشعه گاما دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی صفات کمی و رنگ گوشت غده در ژنوتیپهای سیبزمینی رقم مارفونا حاصل از پرتوتابی با اشعه گاما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی صفات کمی و رنگ گوشت غده در ژنوتیپهای سیبزمینی رقم مارفونا حاصل از پرتوتابی با اشعه گاما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی صفات کمی و رنگ گوشت غده در ژنوتیپهای سیبزمینی رقم مارفونا حاصل از پرتوتابی با اشعه گاما :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی تنوع ژنتیکی صفات کمی و رنگ گوشت غده در ژنوتیپهای سیبزمینی رقم مارفونا حاصل ازپرتوتابی با اشعه گاما، در پژوهشکده تحقیقات کشاورزی هستهای کرج و گلخانه شرکت بهپرور سبلان اردبیل در طی سا ل های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ اجرا شد. پس از پرتوتابی گیاهچهها با دز ۲۰ گری اشعه گاما، سه نسل در محیطMSواکشت سپس به گلخانه انتقال داده شدند. گیاهچههای تولید شده به تعداد ۳۰۰۰ گیاهچه، در گلدانهای پلاستیکی ۱۰×۱۰ سانتیمتر محتوی پیتماس میکسکار وپوکه معدنی به نسبت ۱:۱ در گلخانه کشت شدند. از ۳۰۰۰ گیاهچه پرتوتابی شده، تعداد ۳۰۴ کلون با تعداد ۱۶۰۱ مینیتیوبر و به وزن۷۲۶۵/۵۶گرم با شدت گزینش حدود ۱۰ درصد انتخاب شدند. در سال ۱۳۹۲ ، ژنوتیپهای انتخابی ب ه همراه شاهد (ارقام مارفونا و ساتینا) براساس طرح آزمایشی آگمنت کشت شدند. صفات تعداد و وزن غده در بوته و متوسط وزن غده ، تعداد و قطرساقه اصلی در بوته و ارتفاع بوته با ضریب تغییرات بیشتر، دارای تنوع بالا بودند. در تجزیه عاملها ۳ عامل مستقل از هم مجموع ا۷۵/۵۷ درصد از تنوع را توجیه نمودند. عامل اول، عامل عملکرد غده (صفات وزن غده در بوته و متوسط وزن غده)، عامل دوم ، عامل ساختاری (صفات ارتفاع بوته، تعداد و قطر ساقه اصلی در بوته) و عامل سوم، عامل تعداد غده (صفت تعداد غده در بوته) نامگذاری شد. ژنوتیپهای انتخابی ( ۱۲۰ ژنوتیپ) عملکرد غده بالا، غدههای یکنواخت، عمق چشم سطحی، طول استولون کوتاه، رنگ پوست و گوشت زرد تا زرد روشن بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.