مقاله بررسی ثبات زنتیکی گیاهچه های سیب زمینی نگهداری شده به روشcryopreservation
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ثبات زنتیکی گیاهچه های سیب زمینی نگهداری شده به روشcryopreservation دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ثبات زنتیکی گیاهچه های سیب زمینی نگهداری شده به روشcryopreservation کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ثبات زنتیکی گیاهچه های سیب زمینی نگهداری شده به روشcryopreservation،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ثبات زنتیکی گیاهچه های سیب زمینی نگهداری شده به روشcryopreservation :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
فن آوری انجماد cryopreservation برای نگهداری طولانی مدت ژرم پلاسم گیاهی از اهمیت زیادی برخوردار است. بکارگیری این فن آوری برای حفاظت مواد گیاهی مورد نظر، زمانی سودمند است که باعث تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه مزبور نگردد در این تحقیق تغییرات فیزیولوژیکی گیاهچههای سیب زمینیSolanum tuberosum L.ارقام آگریا و مارفونا که در شریط انجماد(cryopreservation)و غیر انجماد نگهداری شده بودند مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت بررسیهای فیزیولوژیکی پارامترهای پرولین آزاد، کربوهیدرات های محلول، پروتئین های محلول و کلروفیلA,b اندازه گ ی ری گردی د. نتا یج ای ن بررس ی نشان داد ک ه از نظرفیزیولوژیکی در کلیه پارامترهای اندازه گیری شده بجز پرولین آزاد تفاوت معنی داری ب ین گیاهان درشر ایط مختلف نگهدار ی وجودنداشت. مقدارپرولین آزاد بخش هوائی گیاهان نگهداری شده در شرایط انجماد در مقایسه با شرایط غیر انجماد بطور معن ی داری افز ایش نشان داد که ممکن است این افزایش ناشی از تنشهای سرما و اکسیداسیونی در گیاهان باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.