مقاله نقش فرآیند اولتراسونددرفرآوری آب پرتقال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش فرآیند اولتراسونددرفرآوری آب پرتقال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش فرآیند اولتراسونددرفرآوری آب پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش فرآیند اولتراسونددرفرآوری آب پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش فرآیند اولتراسونددرفرآوری آب پرتقال :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
دراین پژوهش تاثیر اولتراسوندوگرمایش تحت شرایط فراوری مختلف درغیرفعال سازی و جلوگیری ازرشدمیکروارگانیسم های آب پرتقال بررسی شده است اگرچه یک سطح محدود ازغیرفعال سازی میکروبی <1.08 Log CFU/ml بافراوری اولتراسوند بدست آمد در۵۰۰k HZ/240Wبه مدت پانزده دقیقه رشد میکروبی پس ازچهارده روز نگهداری هم دردمای یخچال و هم دردمای بیرون مشاهده شد حضور پالپ درآب میوه موجب افزایش مقاومت میکروارگانیسم ها به اولتراسوند شد بعدازفرایندهای اولتراسوند مقاوم درسرعت جریان ۳۰۰۰ L/h کاهش قابل چشم پوشی درتعداد میکروارگانیسم هامشاهده شد هیچ تاثیری مربوط به اولتراسوند دروژگیهای کیفی آبمیوه مقدارلیمونین رنگدانه های قهوه ای و رنگ مشاهده نشد لذا برا یجلوگیری ازرشد پاتوژن های غذایی درآب پرتقال ضروری است که اولتراسوند را با فرایندهای دیگرکه دارای قدرت انتی میکروبی بیشتری هستند ترکیب کرد تامقداراولیه باکتریها مخمرها و کپک ها درابمیوه بسیارکم باشد این چنین فرایندهای ترکیبی نیاز به کشف تاثیرات سینرزیستی دراستفاده صنعتی دارند باتوجه باین مسئله استفاده ازاولتراسوند درترکیب با گرمایش مختصر درصنعت بررسی شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.