مقاله گستردگی غذای فراسودمند، پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجارتی جدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گستردگی غذای فراسودمند، پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجارتی جدید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گستردگی غذای فراسودمند، پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجارتی جدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گستردگی غذای فراسودمند، پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجارتی جدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گستردگی غذای فراسودمند، پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجارتی جدید :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
غذای فراسودمند فواید فیزیولوژیکی داشته و خطر ابتلاء به امراض مزمن را کاهش می دهد. گستره وسیع آن شامل اشکال ساده مثل تمشک تا مواد غذایی اصلاح شده مثل گوشت غنی شده با سوسیس پروبیوتیک می باشد. تولیدات غذایی حاوی روغن های دریایی و کیتوزان در بازارهای جهانی جنبه تجارتی پیدا کرده است. علیرغم پیشرفت جوامع و تمایل به مصرف مواد غذایی فراسودمند، چالش های خاصی در پیشبرد و بازاریابی این محصولات وجود دارد: پذیرش آن از جانب مصرف کننده فاکتور مهمی در شکست این چالش ها می باشد. برای رفع سردرگمی مشتریان باید تعریف منسجمی برای این غذاها بیان گردد. تولید غذاهای جدید (مثل تولید تخم مرغ با امگا ۳ بالا و غنی سازی نان با روغن ماهی)، متنوع سازی شرکای خارجی، همکاری داروسازان و تولید کنندگان مواد غذایی ضمن اشتراک گذاشتن مهارت و منابع عوامل مهمی در راه توسعه این صنعت می بانشد. در این مقاله غذای فراسودمندف منابع آن و نقش عوامل مؤثر در پذیرش این محصولات بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.