مقاله تعیین میزان اثر بازدارندگی عوامل آنتاگونیست باکتریایی بر روی قارچ F.solani f.sp. Phaseoli در شرایط کشت آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان اثر بازدارندگی عوامل آنتاگونیست باکتریایی بر روی قارچ F.solani f.sp. Phaseoli در شرایط کشت آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان اثر بازدارندگی عوامل آنتاگونیست باکتریایی بر روی قارچ F.solani f.sp. Phaseoli در شرایط کشت آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان اثر بازدارندگی عوامل آنتاگونیست باکتریایی بر روی قارچ F.solani f.sp. Phaseoli در شرایط کشت آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان اثر بازدارندگی عوامل آنتاگونیست باکتریایی بر روی قارچ F.solani f.sp. Phaseoli در شرایط کشت آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این بررسی میزان اثر بازدارندگی استرین های باکتریایی شامل B. Subtilis و P. Fluorescens بر روی F.solani f.sp. Phaseoli عامل بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طوقه لوبیا به روش آزمون کشت متقابل ارزیابی گردید. بدین منظور دو پلاگ قارچ عاملبیماری در دو طرف تشتک پتری قرار گرفته و به طور همزمان باکتری های آنتاگونیست به روش کشت خطی در مرکز پتری کشت گردید. تشتکهای پتری به انکوباتور در دمای ۲±۲۵ منتقل و میزان رشد پرگنه روزانه اندازه گیری شد. با گسترش میسلیوم قارچی و رسیدن میسلیوم در تیمار شاهد به مرکز پتری، میزان رشد پرگنه در هر یک از تیمارها اندازه گیری شده و درصد بازدارندگی محاسبه گردید. آنالیز دادهها نشان داد که میزان اثر بازدارندگی جدایه های باکتریایی B. subtilis و P. fluorescens بعد از ۴ روز کشت به ترتیب ۲۲/۱۴ و ۳۴/۴۱ درصد و بعد از ۵ روز کشت ۲۶/۰۱ و ۳۹/۹۳ درص بود. نتایج نشان می دهد که جدایه P. fluorescens نسبت به B.subtilis در شرایط آزمایشگاهی اثر بازدارندگی بیشتری بر روی عامل بیمارگر پوسیدگی ریشه لوبیا دارد. بنابراین سویه P. fluorescens می تواند کاندیدای مناسبی برای کنترل بیولوژیکی عامل بیماری پوسیدگی ریشه در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.