مقاله مهار قهوهای شدگی ریزنمونههای گیاه دارویی روناس در حضور غلظتهای متفاوت آنتی اکسیدان اسید آسکوربیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مهار قهوهای شدگی ریزنمونههای گیاه دارویی روناس در حضور غلظتهای متفاوت آنتی اکسیدان اسید آسکوربیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مهار قهوهای شدگی ریزنمونههای گیاه دارویی روناس در حضور غلظتهای متفاوت آنتی اکسیدان اسید آسکوربیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مهار قهوهای شدگی ریزنمونههای گیاه دارویی روناس در حضور غلظتهای متفاوت آنتی اکسیدان اسید آسکوربیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مهار قهوهای شدگی ریزنمونههای گیاه دارویی روناس در حضور غلظتهای متفاوت آنتی اکسیدان اسید آسکوربیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گیاهان از مهم ترین منابع تهیه دارو از زمان گذشته تا حال بودهاند. مواد دارویی استخراج شده از گیاهان دارویی در مقایسه با مواد دارویی شیمیایی عوارض کم تری دارند و به همین دلیل بیشتر مورد پسند مردم هستند. به دلیل پایین بودن غلظت این ترکیبات گیاهی، محدودیت منابع طبیعی، نابودی گونههای متنوع گیاهی و مشکلات اهلی نمودن و کشت زراعی این گیاهان، محققین را وادار به استفاده از فنآوریهای زیستی جهت افزایش مقدارمواد دارویی نموده است. راهکارهایی مانند کشت اندام، کشت سلول و بافتها، مهندسی ژنتیک و غیره نمونههایی از این تلاشها هستند. ریشه مویین بیماری گیاهی ایجاد شده توسطAgrobacterium rhizogenes موجب سرطانی شدن و تولید ریشههای تراریخت میشود که در طی آن زیست توده گیاهی به طور فزایندهای در حال رشد و تکثیر است. به این منظور ریزنمونههای برگی از گیاه دارویی روناس تهیه شده و با سویههای مختلف آگروباکتریومرایزوژنز آلوده میشود. این ریزنمونهها به دلیل آزاد شدن ترکیبات فنولی شروع به قهوهای شدن و مرگ میکنند.در این تحقیق اثر دو غلظت متفاوت از اسید آسکوربیک بر روی جلوگیری از قهوهای شدن ریزنمونههای روناس مورد بررسی قرار گرفت. اسید آسکوربیک در محیط کشت گیاهی یکی از ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده و موجببه دام افتادن ترکیبات فنلی میشود و به این ترتیب از قهوهای شدگی ریزنمونهها میکاهد. ریزنمونههای روناس در هیچ کدام از غلظتها مقدار قهوهای شدگیشان کاهش پیدا نکرد و این به دلیل آزاد شدن بیش از اندازه ترکیباتفنلی و تاننی از آنها میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.