مقاله بررسی نوسانات عملکرد محصولات گندم (آبی و دیم) و جو(آبی و دیم) تحت تأثیر مهمترین پارامترهای اقلیمی: مطالعه موردی شهرستانهای سقز و سنندج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نوسانات عملکرد محصولات گندم (آبی و دیم) و جو(آبی و دیم) تحت تأثیر مهمترین پارامترهای اقلیمی: مطالعه موردی شهرستانهای سقز و سنندج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نوسانات عملکرد محصولات گندم (آبی و دیم) و جو(آبی و دیم) تحت تأثیر مهمترین پارامترهای اقلیمی: مطالعه موردی شهرستانهای سقز و سنندج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نوسانات عملکرد محصولات گندم (آبی و دیم) و جو(آبی و دیم) تحت تأثیر مهمترین پارامترهای اقلیمی: مطالعه موردی شهرستانهای سقز و سنندج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نوسانات عملکرد محصولات گندم (آبی و دیم) و جو(آبی و دیم) تحت تأثیر مهمترین پارامترهای اقلیمی: مطالعه موردی شهرستانهای سقز و سنندج :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
وضعیت اقلیمی یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر عملکرد محصولات زراعی است. تحقیق حاضر در شهرستانهای سقز و سنندج جهت مطالعه تغییر پذیری عملکرد گندم و جو، تحت تأثیر پارامترهای اقلیمی برای سالهای زراعی ۹۱-۸۱ انجام گرفته است. پس از بررسی، مشخص شد که بارش پاییز و زمستان اثر معنی داری بر عملکرد هر دو محصول در سقز و سنندج داشته و میانگین حداکثر دمای پاییز، رطوبت بهار، تعداد روزهای یخبندان زمستان، تبخیر کل پاییز، میانگین حداقل دمای بهار و ساعات آفتابی زمستان، به طور معنی داری عملکرد گندم دیم را در سنندج تحت تأثیر قرار میدهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.