مقاله تأثیر گیاه خرفه بر صفات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار پرورش یافته در شرایط دمایی بالا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر گیاه خرفه بر صفات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار پرورش یافته در شرایط دمایی بالا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر گیاه خرفه بر صفات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار پرورش یافته در شرایط دمایی بالا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر گیاه خرفه بر صفات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار پرورش یافته در شرایط دمایی بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر گیاه خرفه بر صفات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار پرورش یافته در شرایط دمایی بالا :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از پودر گیاه خرفه بر صفات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار انجام شد. یکصد وبیست قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین W36 از سن ۴۴ تا ۲۵ هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۴ تیمار و ۲ تکرار به منظور دریافت جیرههایی با جایگزینی سطوح صفر شاهد،۱۲۳درصد پودر خرفه گروه بندی شدند. در پایان هفته های ۲و۴و۶و۸ از آزمایش، از هر تکرار ۵ عدد تخممرغ به تصادف انتخاب و به منظور اندازهگیری خصوصیات کیفی به آزمایشگاه ارسال شدند. اعداد بدست آمده برای دوره های ۴ هفته اول، ۴ هفته دوم و کل دوره آزمایش محاسبه شده و مورد تجزیه واریانس و مقایسه میانگین قرار گرفتند. نتایج این آزمایش نشان داد که در چهار هفته اول، واحد هاو و رنگ زرده بصورت معنی داری تحت تاثیر سطوح مختلف پودر خرفه قرار گرفته و با افزایش سطح پودر خرفه رنگ زرده افزایشیافت ۰/۰۵> P . واحد هاو تنها در سطح ۱ درصد بیشتر از سطح ۳ درصد بود ۰/۰۵> P در چهار هفته پایانی آزمایش علاوه بر واحد هاو و رنگ زرده، ضخامت پوسته نیز تحت تاثیر قرار گرفت ۰/۰۵> P و در هر سه مورد با افزایش سطح پودر خرفه وضعیت بهتر شد. مقایسه میانگین ها برای کل دوره ۸ هفته آزمایش حاکی از آن است که استحکام پوسته، ضخامت پوسته و رنگ زرده تخممرغ بصورت قابلملاحظهای تحت تأثیر تیمارهای مختلف آزمایشی قرار گرفتند ۰/۰۵> P و این در حالی است که صفاتی نظیر واحد هاو، درصد پوسته، درصد سفیده و درصد زرده تحت تأثیر قرار نگرفتند ۰/۰۵> P نتایجاین آزمایش حاکی از آن است که پودر گیاه دارویی خرفه میتواند سبب بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ و افزایش بازار پسندی آنها شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.