مقاله تخمیر افزایش یافته با جریان الکتریسیته توسط کلستریدیوم ترموسلوم و ساکارومایسس سرویزیه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمیر افزایش یافته با جریان الکتریسیته توسط کلستریدیوم ترموسلوم و ساکارومایسس سرویزیه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمیر افزایش یافته با جریان الکتریسیته توسط کلستریدیوم ترموسلوم و ساکارومایسس سرویزیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمیر افزایش یافته با جریان الکتریسیته توسط کلستریدیوم ترموسلوم و ساکارومایسس سرویزیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمیر افزایش یافته با جریان الکتریسیته توسط کلستریدیوم ترموسلوم و ساکارومایسس سرویزیه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تولید اتانول توسط کلستریدیوم ترموسلوم سویهATCC 35609و ساکارومایسس سرویزیه سویهATCC 26603 دربیورآکتور زیستی با سیستم الکتروشیمیایی بهبود یافت. تولید با کلستریدیوم ترموسلوم ۱۶ % و با ساکارومایسس سرویزیه ۶۱ % درحضور V 1.5 پتانسیل الکتریکی بهبود پیدا کرد. این افزایش تولید به دلیل نرخ بالای تولید به علت تولید مجدد و در دسترس بودن مواد احیا شده افزایش یافته در حضور پتانسیل الکتریکی میباشد. جریان الکتریکی تغییر قابل توجهی را در غلظتهای متابولیتی بر حسب مولار در تخمیر کلستریدیوم ترموسلوم موجب شد اما مقدار کمی را در تخمیر ساکارومیسس سرویزیه نشان داد. افزایش پتانسیل الکتریکی در تخمیر کلستریدیوم ترموسلوم منجر به تولید استات کم و لاکتات زیاد شد. تولید استات همچنین در تخمیر ساکارومایسس سرویزیه با افزایش پتانسیل الکتریکی کاهش پیدا میکند. پتانسیل الکتریکی بالا در حد V 5 تخمیر کلستریدیوم ترموسلوم به طور مخالف تحت تاثیر قرار میدهد، اما تخمیر ساکارومایسس سرویزیه را حتی در پتانسیل الکتریکی بالاتر مانند ۱۰-V تحت تاثیر قرار نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.