مقاله آب پنیر به عنوان یک پتانسیل سوبسترا برای زیست فناوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آب پنیر به عنوان یک پتانسیل سوبسترا برای زیست فناوری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آب پنیر به عنوان یک پتانسیل سوبسترا برای زیست فناوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آب پنیر به عنوان یک پتانسیل سوبسترا برای زیست فناوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آب پنیر به عنوان یک پتانسیل سوبسترا برای زیست فناوری :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
آب پنیر از جمله محصول فرعی به دست آمده در تولید پنیر است که با توجه به نوع پنیر تولیدی ممکن است از هر ۱ کیلوگرم پنیر تولیدی ۹ کیلوگرم آب پنیر به دست می آید. حجم بالایی از آب پنیر ناشی از فرآیند تولید پنیر و مشکلات ناشی از دفع آن هنوز ممکن است به طبیعت رهاسازی شود و به دلیل ترکیبات خاص آن به ویژه لاکتوز موجب آلودگی زیست محیطی گردد، به همین دلیل که در گذشته به عنوان یک پساب بی ارزش تلقی می شد، با رشد فناوری ها کاربرد گسترده ایی برای بازیافت و ارزش افزوده پیدا کرده است. زیست فناوری یکی از این فناوری ها محسوب می شود که می توان د به حل مشکل زیست محیطی و تولید فرآورده های ب ا ارزش افزوده از آب پنیر کمک کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.