مقاله بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مقدمه: با پیشرفت تکنولوژی و توجه روزافزون به ترکیبات نگهدارنده و طعم دهنده طبیعی در موادغذایی، استفاده از مواد غذایی گیاهی اهمیت خود را به گونه محسوس تری نشان می دهد. هدف: هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر می باشد. روش بررسی: در این تحقیق از طرح مکعب مرکزی با سه متغیر مستقل؛ شامل غلظت عصاره هیدرو الکلی آلوئه ورا ، غلظت عصاره هیدرو الکلی مرزنجوش ،و زمان ، سه سطح، سه بلوک و شش تکرار استفاده شد. نتایج: عصاره الکلی آلوئه ورا و مرزنجوش هر کدام به تنهایی بر روی پاتوژن های اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس اثر ضد میکروبی داشته و با افزایش عصاره ها این خاصیت تشدید می یابد. تاثیر استفاده از مرزنجوش با افزایش میزان آلوئه ورا بر روی باکتری اشرشیاکلی کاهش یافته و همچنین تاثیر افزودن آلوئه ورا با افزایش مرزنجوش نیز کم شده است. کمترین تعداد اشرشیاکلی در هنگام استفاده از ۴۰ میلی گرم مرزنجوش و بدون استفاده از آلوئه ورا مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.