مقاله بررسی تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کاروتنوئیدها (بتاکاروتن و لیکوپن) از فلفل قرمز و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کاروتنوئیدها (بتاکاروتن و لیکوپن) از فلفل قرمز و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کاروتنوئیدها (بتاکاروتن و لیکوپن) از فلفل قرمز و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کاروتنوئیدها (بتاکاروتن و لیکوپن) از فلفل قرمز و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کاروتنوئیدها (بتاکاروتن و لیکوپن) از فلفل قرمز و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرآیند مواد غذایی رو به گسترش میباشد. تکنیک فراصوت یک روش غیر حرارتی مؤثر در استخراج مواد می باشد. امواج فراصوت سبب افزایش سرعت استخراج، مصرف کمترحلال، محافظت از ترکیبات ناپایدار در برابر حرارت می شوند. رنگدانه های قرمز در فلفل بعلت ایجاد رنگ و اثرات قوی آنتی اکسیدانی، درتهیه رنگهای خوراکی مواد غذایی به طور گسترده استفاده می شود. هدف از این مطالعه، بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات رنگی از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج بروش RSM بود. در این پژوهش اثر سه فاکتور زمان (۱۰، ۲۵ و ۴۰ دقیقه)، دما (۴۰، ۳۰ و ۵۰ درجه سانتیگراد) و شدت صوت (۶۰، ۳۰ و ۹۰ درصد) بر استخراج کاروتنوئیدهای فلفل قرمز (بتاکاروتن و لیکوپن) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این آزمایش بیانگر شرایط بهینه استخراج ترکیبات رنگی فلفل در تیمار (دمای ۴۹ درجه سانتیگراد، زمان ۱۰ دقیقه و شدت صوت ۸۹/۹ درصد) بود و تحت این شرایط میزان استخراج کاروتنوئیدهای فلفل ( بتا کاروتن به میزان ۴۳۰/۶ میلیگرم در کیلوگرم و لیکوپن به میزان ۲۶۱/۴ میلیگرم در کیلوگرم) بدست آمد که در مقایسه با نمونه شاهد (بدون حمام فراصوت) افزایش چشمگیری داشته است. بنابراین کارایی مفید امواج فراصوت در بهبود فرایند استخراج کاروتنوئیدها از فلفل به اثبات رسید، افزون بر این مشخص گردید که در حضور امواج فراصوت زمان استخراج کاهش چشمگیری یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.