مقاله تأثیر روش ومقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی و خصوصیات فیزیولوژی زعفران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر روش ومقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی و خصوصیات فیزیولوژی زعفران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روش ومقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی و خصوصیات فیزیولوژی زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روش ومقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی و خصوصیات فیزیولوژی زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روش ومقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی و خصوصیات فیزیولوژی زعفران :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این پژوهش با هدف بررسی روش و مقدار آبیاری بر سطح فتوسنتزی زعفران بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۹۳-۹۲ در روستای عین آباد جلکه رخ تربت حیدریه اجرا شد. تیمار اصلی شامل سه روش آبیاری کرتی، تیپ و بارانی (پی فلکس)، تیمار فرعی مقدار آب آبیاری برابر با ۱۰۰، ۷۵ و ۵۰ درصد نیاز آبی زعفران بود. تجزیه واریانس داده ها نشان داد در تیمارهای مختلف روش آبیاری بیشترین وزن تر و خشک برگ و غلاف، تعداد، قطر و طول برگ در روش ابیاری قطره ای (تیپ) مشاهده شد، اثر سطحمختلف آبیاری نیز بر وزن تر و خشک برگ و غلاف، تعداد، قطر و طول برگ معنی دار بود، با کاهش مقادیر آبیاری وزن و اندازه صفات اندازه گیری شده نیز کاهش یافت به نحوی که بالاترین آنها در سطح آبیاری ۱۰۰ درصد و کمترین آن در سطح آبیای ۵۰ درصد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.