مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L) در خراسان رضوی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L) در خراسان رضوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L) در خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L) در خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L) در خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ا Satureja hortensis L که به مرزه تابستانه معروف است، گیاهی است یکساله با شاخه های نازک به رنگ سبز مایل به کبود و مخلوط با قرمز و دارای برگ های متقابل، ساقه ی چهارگوش، گلهای نامنظم و دوجنسی به رنگ صورتی تا آبی سفید، میوه کپسول دارای دانه های قهوه ای تیره و وزن هزار دانه اش ۰۴ تا ۰۶ گرم است. هدف:این تحقیق به منظور بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه Satureja hortensis L انجام شد. روش کار: گیاه مرزه با استفاده از حلال آب و دستگاه کلونجر,اسانس گیری شد و ترکیبات شیمیایی اسانس گرفته شده از بخش های اندام هوایی گیاه مرزه با دستگاه GC-MS مورد آنالیز قرار گرفت. نتیجه گیری: تعداد ۲۱ ترکیب شناسایی شد که عمده ترین آنها کاارواکرول (۳۲۳۲%) ، تیمول (۲۵۶%) ، گاما ترپینن (۱۰۳%)، آلفا ترپینن (۴/۸۴%) ، پارا سیمن (۴/۶۵%) بررسی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.