مقاله ارزیابی اثرات گردشگری بر اقتصاد صنعت حمل و نقل در مقاصد گردشگری (مطالعه موردی: واحدهای حمل و نقل شهر رامسر)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات گردشگری بر اقتصاد صنعت حمل و نقل در مقاصد گردشگری (مطالعه موردی: واحدهای حمل و نقل شهر رامسر) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات گردشگری بر اقتصاد صنعت حمل و نقل در مقاصد گردشگری (مطالعه موردی: واحدهای حمل و نقل شهر رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات گردشگری بر اقتصاد صنعت حمل و نقل در مقاصد گردشگری (مطالعه موردی: واحدهای حمل و نقل شهر رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات گردشگری بر اقتصاد صنعت حمل و نقل در مقاصد گردشگری (مطالعه موردی: واحدهای حمل و نقل شهر رامسر) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
حمل و نقل از ارکان اصلی صنعت توریسم می باشد. اساساً گردشگری با جابه جایی و حرکت از مبدأ و محل زندگی دائمی افراد به نقاط دوردست تحقق پیدا می کند. توسعه و گسترش صنعت توریسم منوط به توسعه امکانات حمل و نقل می باشد. با توجه به رشد روزافزون صنعت گردشگری و اهمیت قابل ملاحظه آن در اقتصاد کشورها، که ارتباط تنگاتنگی با صنایع دیگری مانند هتلداری، حمل و نقل، آژانس های مسافرتی، صنایع دستی، رستوران داری، صنایع غذایی، کشاورزی و ; دارد، در این تحقیق ارزیابی تأثیرات گردشگری بر عملکرد اقتصادی واحدهای حمل و نقل در نواحی مقصد برای دوره زمانی (۱۳۹۱-۱۳۸۱) در شهر رامسر مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور، دو شاخص اشتغال و درآمد مورد تحلیل قرار گرفت. روش تحقیق این پژوهش توصیفی- تحلیلی و مبتنی بر مشاهده، مصاحبه و ابزار پرسشنامه است. داده های جمع آوری شده، با بهره گیری از نرم افزار spss و آزمون های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. نتایج بدست آمده نشان می دهند که بر اساس دیدگاه مسئولان واحدهای حمل و نقل شهر رامسر، گردشگری اثر معنی داری بر شاخص های "اشتغال" و "درآمد بویژه مؤلفه های " ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان" و "ایجاد درآمد برای نهادهای محلی" داشته است. در تحلیل نهایی، شاخص اشتغال بوسیله ضریب مکانی مورد ارزیابی قرار گرفت. در دهه مورد بررسی ضریب مکانی واحدهای حمل و نقل کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.